top of page

Zonnepanelen

Naast alle installaties in en onder het huis, kun je ons ook inschakelen voor de montage van zonnepanelen. Omdat we de afgelopen jaren hebben gemerkt dat de vraag naar zonnepanelen flink is toegenomen, hebben we hier een specialisatie van gemaakt.

Nieuwsgierig naar wat zonnepanelen jou kunnen opleveren? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Voor de installatie van zonnepanelen kies je voor ons omdat :

We zijn gespecialiseerd in de aanleg van zonnepanelen


We maken een helder overzicht van onze werkzaamheden

(geen verrassingen achteraf)

We geven aan welke montage en het aantal zonnepanelen voor u situatie het beste is

In het kort over zonnepanelen

Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk, energiezuinig en voorzien je huis van groene stroom. De aanschafkosten zijn tegenwoordig veel goedkoper dan vroeger. Daarnaast kun je ongeveer na 5 à 6 jaar de aanschafkosten terugverdienen. Zonne-energie is dus lekker rendabel. Bovendien draag je bij aan de bescherming van het klimaat. Het omzetten van zonlicht naar elektriciteit veroorzaakt namelijk geen broeikasgassen of schadelijke stoffen. 


Het produceren van zonnepanelen is helaas nog wel een aanslag op het milieu. Ondanks de uitstoot van CO2 die tijdens de productie vrijkomt, hebben zonnepanelen het al na 3 jaar goedgemaakt met moeder natuur. Als je bedenkt dat zonnepanelen gemiddeld 25 jaar meegaan, kun je er vanuit gaan dat ze zowel goed zijn voor je portemonnee als jouw leefomgeving.


Voor het kopen van zonnepanelen heeft Milieucentraal een checklist gemaakt. Zitten er hier vragen tussen waar je niet uitkomt? Neem dan gerust contact met ons op.
 

bottom of page